جواد واحدی در گفتوگو با میراثآریا گفت: یکی از راههایی که می تواند صنایعدستی را از رکود نجات دهد صادرات این صنعت بومی کشورمان است.
معاون امور مجلس، حقوقی و استانها وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی افزود: امروز در مجلس شورای اسلامی با پیشنهاد وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و با عنایت و نگاه دلسوزانه نمایندگان مجلس نسبت به ظرفیتهای صنایعدستی توجه ویژه شد.
او تصریح کرد: حمایت از فعالان و تاسیسات گردشگری یکی از اصلیترین اولویتهای وزارتخانه میراث فرهنگی نیز به شمار میآید.
واحدی ادامه داد: از این رو برای حمایت از تاسیسات گردشگری، صنایعدستی، آبدرمانیها و هتلها در لایحه بودجه 1402 پیشنهاد تغییر تعرفه گاز مصرفی به تعرفه خدمات داده شد که امروز با توجهی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی به این موضوع داشتند، پیشنهاد تصویب شد.
معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در ادامه با اشاره به مناطقی که فاقد گاز هستند، تصریح کرد: براساس این پیشنهاد و موافقت نمایندگان مجلس شورای اسلامی مقرر شد در مناقطی که فاقد گاز هستند، تاسیسات گردشگری، صنایعدستی، آبدرمانیها و هتلها تعرفه برق آنها برابر تعرفه مصارف عمومی در قانون مانعزدایی صنعت برق در نظرگرفته شود.
واحدی در ادامه گفت: نمایندگان با پیشنهاد این وزارتخانه در لایحه بودجه 1402 مبنی بر ممنوعیت أخذ هرگونه تعرفه و عوارض صادراتی و الزام به پیمانسپاری ارزی و تعهد بازگشت ارز حاصل از صادرات درخصوص صادرات صنایعدستی به جز میزان ارزش مواد اولیه مصرف شده موافقت کردند.
او با ابراز امیدواری از تصویب این پیشنهادها گفت: امید است با تصویب این دو پیشنهاد وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در لایحه بودجه 1402 صادرات صنایعدستی که ریشه در هویت و تاریخ کهن کشور ما دارد تسهیل و باعث رونق این صنعت بومی شود.
معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در پایان ضمن اشاره به ضررهای شیوع کرونا به حوزه گردشگری در کشور گفت: در دوران کرونا ضررهای زیادی به حوزه های گردشگری کشور وارد شد که امید است با تصویب پیشنهاد تغییر تعرفه گاز به تعرفه خدمات در لایحه بودجه 1402 بخشی از هزینههای حوزه گردشگری و صنایعدستی کاهش یابد و ضررهای وارده دوران کرونا به مرور زمان تا حدی جبران شود.
انتهای پیام/
انتهای پیام/